Agenda

jul
8
za
MOTEL WESTCOAST met Dilana Smith @ Music Club
jul 8 @ 18:00 – 23:15

Kom ook de zomer vieren!

Zaterdag 8 juli viert het befaamde Motel Westcoast gezelschap de start van de zomer. In dit bijzondere concert touren Syb van der Ploeg, Edward Reekers, Brenda Bee én Julian Thomas samen met hun vijfkoppige band van Oost naar West via “Route 66”, dwars door de USA. Ze beginnen in New York waar de meeste kolonisten in Amerika aan wal kwamen om hun American Dream na te jagen, waarna de band vanaf Chicago de beroemde Route 66 zal volgen en allerlei muzikale ontmoetingen heeft om uiteindelijk uit te komen aan de zonnige Westcoast.

Wederom laat Motel Westcoast in The American Dream met hun prachtige meerstemmigheid en bijzondere muzikale bewerkingen de parels van de Westcoast-sound herleven. Stuk voor stuk wereldberoemde songs die hoog genoteerd staan in de Radio 2 – Top 2000!

Met o.a. nummers van legendarische groepen als Eagles, Crosby Stills & Nash, Fleetwood Mac, The Byrds, Doobie Brothers én The Beach Boys, maar  óók van groepen en artiesten die er door zijn beïnvloed zoals; Paul Simon, Chicago, Kansas, Toto en Billy Joel.

Voorafgaand aan het concert is er een gezellige bbq met muzikale omlijsting. De leden van de band verzorgen namelijk twee kampvuursessies waarin ze akoestisch muziek zullen maken.

Als voorprogramma komt Dilana Smith (bekend van The Voice of Holland) met haar gitarist Jeff Zwart een akoestische set doen.

 

TIMETABLE

Aanvang 18:00
BBQ vanaf 18:30
Kampvuur 1 19:00 – 19:25
Kampvuur 2 19:45 – 20:10
Grote zaal open 20:00
Dilana Smith 20:30 – 21:00
Motel westcoast Vanaf 21:15

MOTEL WESTCOAST – THE AMERICAN DREAM

Motel Westcoast, wie kent dit bijzondere muziekgezelschap inmiddels niet, brengt al tien jaar hét theaterconcert met de meest populaire Amerikaanse ‘Westcoast’-nummers aller tijden.

Bijna 150.000 bezoekers zagen inmiddels deze bijzonder gewaardeerde muziekproductie. Belangrijkste kenmerk is de meerstemmige zang op misschien wel “Olympisch niveau”, waarvan muziekblad OOR ook schreef: “zelden hebben 4 stemmen zo goed bij elkaar gepast”.

COMPLETE AVOND UIT MET BBQ!
Start het bezoek aan deze feestavond met een heerlijk BBQ bij ons op het terras. Om 18:30 steken wij de BBQ aan en uiteraard zorgen wij er weer voor dat er voldoende vlees aanwezig is! Zorg dat je erbij bent voor deze gezellige start, en waarom niet? Een combinatieticket kost slechts €17,5 extra!

Daarnaast geeft een BBQ ticket tevens toegang tot de akoestische sessies gedurende de kampvuren, een reguliere ticket geeft geen entree voor de akoestische sessies, maar wel voor het voorprogramma van DILANA.

VIP TICKETS
Uniek binnen de Music Club en bij uitstek geschikt voor groepen en bedrijfsfeesten is het VIP balkon, geplaatst op de bovenste ring van het pand met goed zicht op het podium. De VIP ruimte is een ruim balkon waar gasten op exclusieve wijze kunnen genieten van een avondje Music Club. Een VIP ticket verschaft je toegang tot het VIP balkon en is inclusief luxe hapjes. Eenmaal op het VIP balkon krijg je een eigen tafel toegewezen, waar je gebruik kunt maken van lopende bediening, bottle service, luxe hapjes, fingerfood en consumpties. Het VIP balkon heeft uitstekend zicht op het podium (niet vanaf je tafel!) en laat je op een wel heel speciale manier genieten van het concert

Tickets

Regulier     €22,5

VIP     €40

BBQ arrangement    

€40 VIP + BBQ arrangement     €57,5

jul
14
vr
Motel Westcoast Live4Life
jul 14 @ 19:30

Vrijdag 14 juli 2017 wordt vanaf 19.30 uur de 5e editie van het benefietspektakel LIVE4LIFE met diverse aansprekende live optredens georganiseerd!

Live4Life
Live4Life is niet zomaar een concert. Hoofdmotto is vooral: feest & dansen!!

We hebben bijna alle leden van Motel Westcoast weten te enthousiasmeren om mee te doen met Live4Life 2017. Topvocalisten: Syb van der Ploeg (De Kast), Edward Reekers (ex-Kayak), Brenda Bee én Julian Thomas vormen deze avond samen met muzikale duizendpoot Hubert Heeringa, gitarist Peter Krako, Johannes Adema op basgitaar, Jasper Westerhof toetsenist en Maarten Molema op drums de Live4Life All Stars band! Al tien jaar lang speelt Motel Westcoast de beste Amerikaanse popmuziek in de theaters. Naast dat zij ook enkele nummers van de theatertour ‘The American Dream’ over de Route 66 spelen, zullen zij deze avond vooral regionale coryfeeën begeleiden!

We gaan voor een zwoele zomeravond vol vrolijk, feestelijk uitgedoste mensen en swingende muziek!! Tot ziens!!

Tropische sferen, hapjes en drankjes zullen je laten vergeten dat Harlingen in Nederland ligt! Vooraf aan het benefietconcert Live4Life zijn er vanaf 19.30 uur diverse optredens op het Havenplein!

aug
25
vr
Motel Westcoast The American Dream @ Openluchttheater Cabrio
aug 25 @ 20:15 – 23:00

Aanvang 20.15 uur. Na afloop: Afterparty met DJ Tobias Ripperda.

Motel Westcoast, wie kent dit bijzondere muziekgezelschap inmiddels niet, brengt al tien jaar hét theaterconcert met de meest populaire Amerikaanse ‘Westcoast’-nummers aller tijden.

Méér dan 125.000 bezoekers zagen deze bijzonder gewaardeerde muziekproductie. Belangrijkste kenmerk is de meerstemmige zang op misschien wel “Olympisch niveau”, waarvan muziekblad OOR ook schreef: “zelden hebben 4 stemmen zo goed bij elkaar gepast”.

In deze bijzondere zesde editie reizen de topvocalisten: Syb van der Ploeg, Edward Reekers, Brenda Bee én Julian Thomas samen met hun vijfkoppige band van Oost naar West via “Route 66”, dwars door de USA. Ze beginnen in New York waar de meeste kolonisten in Amerika aan wal kwamen om hun American Dream na te jagen, waarna de band vanaf Chicago de beroemde Route 66 zal volgen en allerlei muzikale ontmoetingen heeft om uiteindelijk uit te komen aan de zonnige Westcoast.

Wederom laat Motel Westcoast in The American Dream met hun prachtige meerstemmigheid en bijzondere muzikale bewerkingen de parels van de Westcoast-sound herleven, stuk voor stuk wereldberoemde songs die hoog genoteerd staan in de Radio 2 – Top 2000!

Met o.a. nummers van legendarische groepen als Eagles, Crosby Stills & Nash, Fleetwood Mac, The Byrds, Doobie Brothers én The Beach Boys, maar óók van groepen en artiesten die er door zijn beïnvloed zoals; Paul Simon, Chicago, Kansas, Toto en Billy Joel.

* De toegangsprijs is inclusief € 1,00 tbv het renovatiefonds.

nov
3
vr
Motel Westcoast Duitsland @ Heinz Hilpert Theater
nov 3 @ 20:00

MOTEL WESTCOAST IN DUITSLAND
Op vrijdag 3 november komen de dame en heren van Motel Westcoast nogmaals in actie – in jawel – Duitsland, in het prachtige Heinz Hilpert Theater te Lünen(nabij Dortmund) . Wilt u het avontuur meebeleven?
Klik op de link hieronder en bestel uw tickets!
http://www.eventim.de/motel-westcoast-tickets-luenen.html…

nov
5
zo
Yazmine Park Music @ Paradox
nov 5 @ 00:00 – 00:00

Yazmine Park Music 2017: Sunday 5 November.
A Sunday filled with performances by acoustic bands at Paradox in Tilburg (NL).

The first act we can announce is Julian Thomas.
2 more acts to be announced