Agenda

aug
9
wo
Motel Westcoast Vestingfeest Steenwijk @ Steenwijk Vestingstad
aug 9 @ 21:00

Het vierde Vestingfeest van Steenwijk op woensdag 9 augustus staat in het teken van oud-Hollandse ambachten. Met marktplein in de historische binnenstad staat vol met stands waar ambachten worden geoefend.

Van een zeilmaker tot een kaarsenmaker, van een touwslager tot een boekbinder, van een stoelenmatter tot een houtdraaier. Bezoekers kunnen meer dan 40 verschillende ambachten aanschouwen.

Woensdag 9 augustus van 08:00 tot 12:00 kunnen kinderen gratis hun spulletjes verkopen. Dat kan in de Kerkstraat, op het Kerkplein, in de Neerwoldstraat en de Gasthuisstraat. Vanaf 10:00 is er in de winkelstraten braderie. Deze duurt tot 18:00.

Het avondprogramma zal vanaf 21:00 verzorgd worden door Motel Westcoast met Syb van der Ploeg!

(bron: www.steenwijkvestingstad.nl)

aug
25
vr
Motel Westcoast The American Dream @ Openluchttheater Cabrio
aug 25 @ 20:15 – 23:00

Aanvang 20.15 uur. Na afloop: Afterparty met DJ Tobias Ripperda.

Motel Westcoast, wie kent dit bijzondere muziekgezelschap inmiddels niet, brengt al tien jaar hét theaterconcert met de meest populaire Amerikaanse ‘Westcoast’-nummers aller tijden.

Méér dan 125.000 bezoekers zagen deze bijzonder gewaardeerde muziekproductie. Belangrijkste kenmerk is de meerstemmige zang op misschien wel “Olympisch niveau”, waarvan muziekblad OOR ook schreef: “zelden hebben 4 stemmen zo goed bij elkaar gepast”.

In deze bijzondere zesde editie reizen de topvocalisten: Syb van der Ploeg, Edward Reekers, Brenda Bee én Julian Thomas samen met hun vijfkoppige band van Oost naar West via “Route 66”, dwars door de USA. Ze beginnen in New York waar de meeste kolonisten in Amerika aan wal kwamen om hun American Dream na te jagen, waarna de band vanaf Chicago de beroemde Route 66 zal volgen en allerlei muzikale ontmoetingen heeft om uiteindelijk uit te komen aan de zonnige Westcoast.

Wederom laat Motel Westcoast in The American Dream met hun prachtige meerstemmigheid en bijzondere muzikale bewerkingen de parels van de Westcoast-sound herleven, stuk voor stuk wereldberoemde songs die hoog genoteerd staan in de Radio 2 – Top 2000!

Met o.a. nummers van legendarische groepen als Eagles, Crosby Stills & Nash, Fleetwood Mac, The Byrds, Doobie Brothers én The Beach Boys, maar óók van groepen en artiesten die er door zijn beïnvloed zoals; Paul Simon, Chicago, Kansas, Toto en Billy Joel.

* De toegangsprijs is inclusief € 1,00 tbv het renovatiefonds.

nov
3
vr
Motel Westcoast Duitsland @ Heinz Hilpert Theater
nov 3 @ 20:00

MOTEL WESTCOAST IN DUITSLAND
Op vrijdag 3 november komen de dame en heren van Motel Westcoast nogmaals in actie – in jawel – Duitsland, in het prachtige Heinz Hilpert Theater te Lünen(nabij Dortmund) . Wilt u het avontuur meebeleven?
Klik op de link hieronder en bestel uw tickets!
http://www.eventim.de/motel-westcoast-tickets-luenen.html…

nov
5
zo
Yazmine Park Music @ Paradox
nov 5 @ 00:00 – 00:00

Yazmine Park Music 2017: Sunday 5 November.
A Sunday filled with performances by acoustic bands at Paradox in Tilburg (NL).

The first act we can announce is Julian Thomas.
2 more acts to be announced