Agenda

aug
25
vr
Motel Westcoast The American Dream @ Openluchttheater Cabrio
aug 25 @ 20:15 – 23:00

Aanvang 20.15 uur. Na afloop: Afterparty met DJ Tobias Ripperda.

Motel Westcoast, wie kent dit bijzondere muziekgezelschap inmiddels niet, brengt al tien jaar hét theaterconcert met de meest populaire Amerikaanse ‘Westcoast’-nummers aller tijden.

Méér dan 125.000 bezoekers zagen deze bijzonder gewaardeerde muziekproductie. Belangrijkste kenmerk is de meerstemmige zang op misschien wel “Olympisch niveau”, waarvan muziekblad OOR ook schreef: “zelden hebben 4 stemmen zo goed bij elkaar gepast”.

In deze bijzondere zesde editie reizen de topvocalisten: Syb van der Ploeg, Edward Reekers, Brenda Bee én Julian Thomas samen met hun vijfkoppige band van Oost naar West via “Route 66”, dwars door de USA. Ze beginnen in New York waar de meeste kolonisten in Amerika aan wal kwamen om hun American Dream na te jagen, waarna de band vanaf Chicago de beroemde Route 66 zal volgen en allerlei muzikale ontmoetingen heeft om uiteindelijk uit te komen aan de zonnige Westcoast.

Wederom laat Motel Westcoast in The American Dream met hun prachtige meerstemmigheid en bijzondere muzikale bewerkingen de parels van de Westcoast-sound herleven, stuk voor stuk wereldberoemde songs die hoog genoteerd staan in de Radio 2 – Top 2000!

Met o.a. nummers van legendarische groepen als Eagles, Crosby Stills & Nash, Fleetwood Mac, The Byrds, Doobie Brothers én The Beach Boys, maar óók van groepen en artiesten die er door zijn beïnvloed zoals; Paul Simon, Chicago, Kansas, Toto en Billy Joel.

* De toegangsprijs is inclusief € 1,00 tbv het renovatiefonds.

aug
30
wo
Orkest Koninklijke Luchtmacht, André Kuipers in Noordwijk @ Kon. Wilhelmina Boulevard
aug 30 @ 19:30

ANDRÉ KUIPERS VIJF JAAR TERUG UIT DE RUIMTE

Op 30 augustus 2012 werd astronaut André Kuipers na een ruimtereis van ruim 200 dagen verwelkomd en gehuldigd in Noordwijk. Vijf jaar na dato doen we dat feestje nog eens dunnetjes over!
En met wie vier je zo’n feestje beter en toepasselijker dan met het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht?!

Vanaf 19:30 sluiten wij deze feestelijke dag af met een speciale editie van ons programma SPACE.
Toegang is gratis!
De hele dag is er al van alles te beleven; van F16 simulators tot een meet&greet met André Kuipers himself.
Een dag die je niet wilt missen dus!

Locatie: Koningin Wilhelmina Boulevard

Voor meer informatie over het programma en bereikbaarheid:
https://www.noordwijk.info/nl/uitagenda/2340580571/andre-kuipers-in-noordwijk

sep
9
za
Orkest van de Koninklijke luchtmacht, Relatieconcert Oldenzaal: SPACE @ Sportcafe De Kolk
sep 9 @ 20:00

Ter ere van het 125-jarig jubileum van de Koninkijke Muziekvereniging Semper Crescendo strijkt het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht neer in Oldenzaal met de nieuwe show ‘SPACE’.
Klassiekers als de Earth Song (Michael Jackson) en Walking on the Moon (The Police) en soundtracks van Star Wars worden in een nieuw jasje gestoken door de topmusici van het orkest. Met 4 vocalisten, indrukwekkende visuals en swingende en herkenbare muziek belooft het een bijzondere avond te worden met een mooie boodschap. U komt toch ook?

De zaal is vanaf 19.30 uur geopend. Toegangskaarten kosten €10,00 en zijn verkrijgbaar bij de Tourist info Oldenzaal aan de Grootestraat 35.

Voor meer informatie:
http://www.uitinoldenzaal.nl/agenda-item/57058/Concert-%22SPACE%22-Orkest-Koninklijke-Luchtmacht/

(bron: https://www.facebook.com/events)

sep
16
za
Orkest van de Koninklijke Luchtmacht: Relatieconcert Pijnacker @ De Viergang
sep 16 @ 20:00 – 22:30

SPACE concert in De Viergang

De gemeente Pijnacker-Nootdorp bestaat 15 jaar. Dit willen we graag met u vieren. Zaterdagavond 16 september om 20.00 uur in De Viergang: SPACE. Een spectaculaire show van het orkest van de Koninklijke Luchtmacht.

Bekende nummers als de Earth Song van Michael Jackson en soundtracks van Star Wars en E.T. komen tot leven met levensgrote beelden. Met 7-koppige ritmesectie en 4 vocalisten wordt het een spetterende show die je niet wilt missen! Alvast in de stemming komen? Kijk op You tube

Kaarten zijn te koop voor €15 bij Het Moortje, Stationsstraat 31 in Pijnacker en Marjan de Visser, winkelcentrum De Parade in Nootdorp. Alle kaarten zijn inclusief pauzedrankje en hapjes en drankjes na afloop van het concert. De kaartverkoop start op maandag 21 augustus.

Speciale gasten tijdens dit concert zijn de veteranen en hun partners uit onze gemeente. Sinds 1940 heeft Nederland ruim 650.000 militairen ingezet tijdens drie oorlogen en bijna honderd vredesmissies. Dit concert is een blijk van respect voor onze veteranen.

Lees meer over het orkest van de Koninklijke Luchtmacht op www.defensie.nl

(bron: www.pijnacker-nootdorp.tv)

okt
13
vr
Orkest van de Koninklijke Luchtmacht, Benefietconcert Burgum @ Sporthal De Houtmoune
okt 13 @ 20:00 – 22:30

Op vrijdag 13 oktober geeft het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht een spetterend concert in Sporthal Westermar, Burgum. Thema van het concert is Space. Het concert wordt georganiseerd door Stichting Community Service Rotary Club Bergum (SCSRCB) samen met Rotary Club Lauwersland. De netto opbrengst van de kaartverkoop en sponsoring is bestemd voor de Stichting Lezen en Schrijven die zich inzet voor bestrijding van laaggeletterdheid in Nederland. De opbrengst wordt specifiek aangewend voor bestrijding van laaggeletterdheid in Noordoost Friesland.

Orkest Koninklijke Luchtmacht
Nergens anders ter wereld vind je 41 blazers en een 7-koppige ritmesectie in een orkest. Topmusici die symfonische popmuziek spelen met een krachtige groove en vette beat. Bekende nummers worden in een nieuw jasje gestoken door verrassende samenwerkingen met dj’s, muzikanten en vocalisten. De lichtshows en beelden op een grote led wall zorgen voor een spectaculair decor. Hightech, soulvol en messcherp. Een unieke combinatie.
Het orkest is bekend van bevrijdingspop en de Last Post bij de aankomst van de MH17-slachtoffers op vliegbasis Eindhoven, maar doet veel meer. Intiem als de situatie erom vraagt, en het volgende moment groots. Dynamisch dus, maar altijd met een volstrekt eigen sound waar je niet omheen kan. Dat is het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht.

Space
Defensie maakt al decennia gebruik van satellietdiensten. Een militaire operatie zonder gebruik van de ruimte is tegenwoordig ondenkbaar en deze afhankelijkheid maakt de krijgsmacht kwetsbaar. Bovendien neemt het gebruik van GPS, satellietcommunicatie en aardobservatie exponentieel toe en deze trend zal naar verwachting doorzetten in de toekomst. Ook andere krijgsmachten maken steeds intensiever gebruik van de ruimte en sommige staten investeren zelfs expliciet in counterspace-capaciteiten. Er zijn echter volop kansen voor Defensie om zich beter te positioneren in het gebruik van de ruimte. Samenwerking met de TU Delft v.w.b. het project HIRES en SPACE WEATHER zijn concrete voorbeelden van logische redenen voor de luchtmacht om nu de stap te maken naar het ruimtedomein. Het orkest speelt hierop in met nummers zoals de Earth Song van Michael Jackson en de soundtrack van Star Wars. Dit mag u niet missen!

Kaarten via deze website
Aanvang van het concert is 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Het concert is om 22.30 uur afgelopen. Kaarten zijn verkrijgbaar via deze website. Met een kaart heeft 1 persoon toegang. Zorg dat u een (of meer) geprinte kaart(en) bij u hebt. Zonder kaart geen toegang! Kaarten worden bij de entree elektronisch gescand. Vragen of behoefte aan meer informatie? Mail naar info@rotaryclubbergum.nl.

(bron: www.rotaryclubbergum.nl)

nov
3
vr
Motel Westcoast Duitsland @ Heinz Hilpert Theater
nov 3 @ 20:00

MOTEL WESTCOAST IN DUITSLAND
Op vrijdag 3 november komen de dame en heren van Motel Westcoast nogmaals in actie – in jawel – Duitsland, in het prachtige Heinz Hilpert Theater te Lünen(nabij Dortmund) . Wilt u het avontuur meebeleven?
Klik op de link hieronder en bestel uw tickets!
http://www.eventim.de/motel-westcoast-tickets-luenen.html…

nov
5
zo
Star Riders Country festival @ Theater in Het Klavier
nov 5 @ 11:00
Yazmine Park Music @ Paradox
nov 5 @ 14:00 – 18:00

Yazmine Park Music 2017: Sunday 5 November.
A Sunday filled with performances by acoustic bands at Paradox in Tilburg (NL).

The first act we can announce is Julian Thomas.
2 more acts to be announced

apr
14
za
Meike & Friends @ Theater aan de Slinger
apr 14 @ 20:30 – 22:45

& Friends concertavonden zijn bijzonder. Artiesten uit Houten en wijde omgeving stellen een avondvullend programma met collega’s die zij bewonderen en waar ze graag mee samenwerken!

De theaterzaal opent om 20.15 uur. Meike & Friends start om 20.30 uur en duurt tot circa 22.45 uur, gevolgd door een afterparty met DJ Kid&Play en een meet & greet met de artiesten. Het publiek kan vanaf een stoel op de tribune genieten van de optredens. Is stilzitten geen optie? Er mag natuurlijk ook gedanst worden!

Meike van der Veer is een bekend gezicht bij de & Friends concerten. Ze heeft een dijk van een stem en veel podiumervaring. Meike geeft met haar muzikale vrienden David Goncalves, Aïcha Gill en Julian Thomas een verrassende en spetterende muzikale show met verschillende muziekstijlen van Soul tot R&B en van Pop tot Rock. Een geweldige swingende liveband begeleidt het muzikale programma.

Meike van der Veer
Meike van der Veer studeerde zang aan de opleiding DJAM voor lichte muziek en jazz in Amsterdam, en geeft optredens in heel Nederland. Ze is bekend geworden door haar deelname aan de allereerste editie van The Voice of Holland. Ze eindigde als één van de finalisten. De meest geweldige ervaring deed ze op in de Heineken Music Hall, waar ze bij vier uitverkochte concerten mocht zingen. Meike heeft een warme, soulvolle stem en zingt een mix van soul, jazz en pop. Haar nieuwste album heeft ze dit jaar afgemaakt en ze presenteert in april haar nieuwe single ‘Inside’!

David Goncalves
David Goncalves schopte het bij de eerste editie van Idols tot de finale en bij The Voice of Holland in 2013 tot de live shows.
Samen met Alain Clark schreef hij zijn debuutsingle ‘Running away’. Als zanger, danser en acteur speelde David in theaterproducties waaronder Jeans, The Soul of Motown, Dreamgirls, Daddy Cool, My name is Michael en The Lion King (hoofdrol Mufasa in 2017).

Aïcha Gill

Aïcha Gill is een Nederlandse soulzangeres en musicalactrice. Ze is o.a. bekend van de meidengroep Sway, waarmee zij mee deed aan The X-Factor.
In 2014 bemachtigt Aïcha de hoofdrol ‘Lorrell Robinson’ uit de hitmusical Dreamgirls. Samen met Pearl Jozefzoon en Berget Lewis
speelt avond aan avond de sterren van de hemel. Haar eerste single
’Last Love Letter’ kwam in juni 2017 uit.

Julian Thomas
In 2002 gaat de zanger met pianist Jan Vayne op tournee. Ondertussen sleutelt hij aan zijn
debuutalbum. Hij heeft samengewerkt met Marco Borsato tijdens ‘Symphonica In Rosso’ in 2006. In 2009 verschijnt zijn tweede album ’35 Some Months’. Tegenwoordig zingt Julian regelmatig met het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht.

www.meikevanderveer.nl

(Bron: https://www.theateraandeslinger.nl)

mei
10
do
Motel Westcoast – Back to the roots @ Cultuurcentrum de Werft
mei 10 @ 12:53

Motel Westcoast – wie kent dit bijzondere muziekgezelschap inmiddels niet?- brengt al tien jaar hét theaterconcert met de meest populaire Amerikaanse ‘Westcoast’-nummers aller tijden.

Méér dan 175.000 bezoekers zagen inmiddels deze bijzonder gewaardeerde muziekproductie. Belangrijkste kenmerk is de meerstemmige zang op misschien wel “Olympisch niveau”, waarvan muziekblad OOR ook schreef: “zelden hebben 4 stemmen zo goed bij elkaar gepast”.

In deze zevende editie gaan de topvocalisten: Syb van der Ploeg, Edward Reekers, Brenda Bee én Julian Thomas samen met hun vijfkoppige band met o.a. Hubert Heeringa, extra aandacht geven aan de grondleggers van de Westcoast sound.

Met nummers van o.a. legendarische groepen als Eagles, The Beach Boys, The Byrds, Crosby, Stills & Nash, The Doobie Brothers, Fleetwood Mac, CCR, Joni Mitchell, Steely Dan en Kenny Loggins, maar óók van groepen en artiesten die door hen zijn beïnvloed.

Oftewel Motel Westcoast gaat Back to the roots!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten