MOTEL WESTCOAST met Dilana Smith

Kom ook de zomer vieren!

Zaterdag 8 juli viert het befaamde Motel Westcoast gezelschap de start van de zomer. In dit bijzondere concert touren Syb van der Ploeg, Edward Reekers, Brenda Bee én Julian Thomas samen met hun vijfkoppige band van Oost naar West via “Route 66”, dwars door de USA. Ze beginnen in New York waar de meeste kolonisten in Amerika aan wal kwamen om hun American Dream na te jagen, waarna de band vanaf Chicago de beroemde Route 66 zal volgen en allerlei muzikale ontmoetingen heeft om uiteindelijk uit te komen aan de zonnige Westcoast.

Wederom laat Motel Westcoast in The American Dream met hun prachtige meerstemmigheid en bijzondere muzikale bewerkingen de parels van de Westcoast-sound herleven. Stuk voor stuk wereldberoemde songs die hoog genoteerd staan in de Radio 2 – Top 2000!

Met o.a. nummers van legendarische groepen als Eagles, Crosby Stills & Nash, Fleetwood Mac, The Byrds, Doobie Brothers én The Beach Boys, maar  óók van groepen en artiesten die er door zijn beïnvloed zoals; Paul Simon, Chicago, Kansas, Toto en Billy Joel.

Voorafgaand aan het concert is er een gezellige bbq met muzikale omlijsting. De leden van de band verzorgen namelijk twee kampvuursessies waarin ze akoestisch muziek zullen maken.

Als voorprogramma komt Dilana Smith (bekend van The Voice of Holland) met haar gitarist Jeff Zwart een akoestische set doen.

Meer info zie agenda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *