Motel Westcoast – The American Dream

mwcMotel Westcoast – The American Dream

Motel Westcoast brengt al tien jaar hét theaterconcert met de meest populaire Amerikaanse ‘Westcoast’-nummers aller tijden. Méér dan 125.000 bezoekers zagen deze bijzondere muziekproductie met prachtige meerstemmige zang al. “Zelden hebben 4 stemmen zo goed bij elkaar gepast”, schreef muziekkrant Oor.

In deze zesde editie reizen de topvocalisten Syb van der Ploeg, Edward Reekers, Brenda Bee én Julian Thomas samen met hun vijfkoppige band dwars door de USA. In New York, begint dan ook de reis van Motel Westcoast. Om vervolgens via Chicago de beroemde Route 66 te volgen en na tal van muzikale ontmoetingen uiteindelijk uit te komen aan de zonnige Westcoast.

Met nummers van legendarische groepen als Eagles, Crosby Stills & Nash, Fleetwood Mac, The Byrds, Doobie Brothers, The Beach Boys, Paul Simon, Chicago, Kansas, Toto en Billy Joel. Stuk voor stuk bands die door hun meerstemmige vocalen wereldberoemd werden en hoog staan in de Radio 2 Top 2000.

De eerste data zijn bekend:

25-02-2017 Rabotheater, Hengelo
04-03-2017 Theater de Storm, Winterswijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten