Muziekfabriek Classic L1 02-04-2016

Hampelemanne, Mo’Jones, Julian Thomas, Zjèr Bataille en Bart Oostindie op L1TV
Het L1 muziekprogramma Muziekfabriek bestaat al sinds 2001.

L1-programmamaker Henk Hover nodigt al ruim 14 jaar Limburgse bands en artiestenuit om te laten zien wat ze live waard zijn. Inmiddels is er een aardig archief ontstaan. Uit dat archief put het programma Muziekfabriek-Classic.

In deze Muziekfabriek-Classic aflevering gaan we terug naar het jaar 2006 en zien we de band rond Mo’Jones, en optredens van de Sitardse pianist/ songwriter Julian Thomas met het nummer “Lucky Day”. Zjèr Bataille speelt met zijn band bestaande uit Janusch Hallema (bas), Roger Moreno (accordeon), Bart oostindie (gitaar) het nummer “d’r Man”.
Gitarist Bart Oostindie vertolkt samen met zijn band bestaande uit Sjoerd Rutten (drums) Mike Roelofs (piano) Martin Schulp (Bas) de liedjes “Grandson”, “Costume Bal” en “One two three”. Als afsluiter Venlose HipHop met de Hampelemanne en het nummer “Mien dingk dien dingk”.

Hier je het programma terugkijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten