Motel Westcoast Podium TV

Podium tv
Aflevering 30: de Ballonfeesten in Joure

Podium.TV On Tour is vandaag bij de 30e editie van de Friese Ballonfeesten. Vijf dagen lang staat Joure in het teken van de luchtballonnen en met iedere dag een ander programma. Variërend van een voorstelling van Circus Salto tot aan het Familiefestival. Tijdens de openingsavond op 22 juli zal onder meer Syb van der Ploeg met Motel Westcoast het publiek vermaken.
Tijdens deze vijf dagen van de Friese Ballonfeesten gaan er iedere avond ongeveer 35 luchtballonnen de lucht in. Met de ‘boerenvaart’, die de avond voor de opening wordt gehouden, zullen de ballonpiloten uit de regio de landeigenaren meenemen in een ballon en bedanken omdat ze het afgelopen jaar met grote regelmaat mochten landen in hun weilanden. Deze avond wordt gezien als de generale repetitie.
Ook tijdens de Friese Ballonfeesten worden de boeren niet vergeten. Elke dag wordt er een ‘Boer van de Dag’ geloot die dan ’s avonds een prachtige ballonvaart mag maken. Ook krijgen de landeigenaren een ‘Boerenpakket’ met daarin leuke producten als bedankje.

Het wordt op vrijdag 31 juli uitgezonden om 17:00 en daarna meerdere malen herhaald.

http://www.podium.tv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten